детски рокли

детски рокли

Детски рокли на „Точици“

Пролет на „Точици“

„Точици“ е бранд актуални детски дрехи, играчки, аксесоари – всичко от което вашето дете изпитва необходимост . Вече повече от десет години не спират да изненадват с качествени и красиви видове на задоволителни цени. Както всеки пролетен сезон и този път новите тенденции са създадени от детски рокли за младите дами и спортно-елегантни ансамбли за младежите .

Изненада на „Точици“

При покупката на всяка рокля от пролетната поредица на „Точици“ ще получите , като етикет от вътрешната страна, изненада – лепенка съставяща анимационен пъзел. Изображението е подбрано съобразно с външния вид на роклята и детските вълнения в определената за носене възраст.

Игри и награди

Ако посетите в един от магазините на фирмата в В страната и закупите една от новите ни детски рокли, детето ви има правото да играе на специален флипер , намиращ се в магазина. При спечелване на потребния брой точки, получавате допълнителни интригуващи награди . Не подминавайте факта, че за фирмата оценката на децата е важна . Приканваме ви оставите собствено мнение или това на вашето дете за избраната от вас рокля в страницата на „Точици“ в социалната мрежа .

Детски рокли за всекидневието

Госпожиците обичат да се чувстват уникални , добро решение на задачата са всекидневните детски рокли. Перфектен избор може да бъде модела с пандели. Материала е от лен и памук с най-високо качество, а допълнителните детайли – панделки са сътворени по образец на детска рисунка . Извивката се спуска леко под талията и дава свобода за енергични движения. Следващото ни предложение е модела тип с Мики Маус и пола от воали . Интересната апликация носи неповторима визия , а балеринката от леки воали и мек тюл поддържа елемента на шикозност . Роклята може да закупите в червено, жълто и розово. Пасващ на ежедневните нужди и потребности на една малка госпожица са джинсените модели детски рокли с къси ръкави. С шоколадово кафеникав цвят , нежен плат и дължина до коляното, ще стане любима на всяка млада госпожица. Сътворена за безгрижни детски веселби и танци до безкрай. Няма как да не обърнем внимание и на роклята-гащеризон с пола и колан. Невероятен десен, украсен с бродерии в края на полата, джобче в фронталната страна и малко жужащи пеперуди сложени на колана. Мекият розов нюанс придава лукс . Без значение с кой от моделите на всекидневни най-новата колекцията на марката да изненадате малкото си момиченце , няма да бъде грешка.

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

Измислени с топлота

Избирайки дрехи за външният вид на мъничето си, родителят създава в него индивидуалност . Затова е хубаво децата да бъдат свободни в безкрайните щуротии и приключения , но в същото време и неповторими в тяхната уникалност . Новите серии са направени на базата на последните модни тенденции и градивната критика на децата и родителите , осланяйки се на точните изисквания на постоянно развиващия се детски свят. Пролетта ни кара да се прехласнем по ведрина и романтика от тонове . Превърнете във кукла вашата малка принцеса с настоящата серия от детски рокли на марката .

детски рокли 2 Голямо разнообразие от
детски рокли

Загриженост към качеството

Направени само и единствено в България , с най-класни естествени материали и феерични цветове и оригинални орнаменти , детски рокли на „Точици“ са като част от приказна действителност . В случай че искате да обогатите излъчването с повече аксесоари , можете да погледнете асортимента от шапки, очила, чантички и украшения за коса, които са пълен синхрон с пролетните течения . Не пропускайте възможността да разгледате и последните пролетни серии от дрехи за младите господа.

Вижте още:

Бебешки рокли
Блузи за момичета
Детски клинове
Бебешки клинове
Долнище за бебета
Детски долнища
Детски блузи
Детски дрехи
Бебешки дрехи
Детски якета
Детски раници
Детски дрехи за момичета
Детски анцузи
Бебешки играчки
Детски пижами
Бебешки бодита
Бебешки комплекти
Детски комплекти
Комплекти за изписване за момче
Комплекти за изписване за момиче
Комплекти за изписване
Комплекти за изписване за новородено

детски рокли 3 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 4 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 5 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 7 Голямо разнообразие от
детски рокли

Детски рокли на „Точици“
Пролет на „Точици“
Изненада на „Точици“
Игри и награди
Детски рокли за всекидневието
Измислени с топлота
Загриженост към качеството