Дрехите Jack and Jones – известни в целия свят, но не и в България – полезна информация за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – известни в целия свят, но не и в България – полезна информация за дрехите Jack and Jones

Срещали ли сте страхотните дрехи jack and jones? А фирмата , която налага на пазара дрехи jack and jones по принцип ? Не обръщайки внимание на това, че у нас фирмата да не е в редиците на най-известните , си определено си струва да да узнаеш повече за изобретенията й и да откриеш точно тези сред тях, които са присъщи на твоята същност и начина, по който гледаш на света !

Линията дрехи Jack and Jones Tech

Линията дрехи Jack and Jones Tech се старае да предложи възмножно най-голям комфорт за всеки ден, без, разбира се, да не обръща внимание на високото качество на тъканите , които се прилагат за тяхната изработка . Именно в числото на тези дрехи Jack and Jones попадат предложенията за спорт на марката , които навярно ще провокират интереса ти ! Инспирирани от динамичния начин на живот , който създава хармония между спорта, модата и облеклото за всеки ден, дрехите Jack and Jones Tech подхождат за всякакви климатични условия през пролетта, лятото, есента и зимата. Те ще бъдат подходящи за мъжете , които държат на добрата изработка и комфорта, предпочитат спорта , но не са склонни да направят компромис със визията със стил . Всички дрехи Jack and Jones от тази определена серия са подходящи за дейности навън и сред зеленината , а добавените орнаменти са новаторски и имат за цел да ти помогнат в най-голяма степен , когато се намираш в точно такава среда .

Невероятни дрехи Jack And Jones 1
Невероятни дрехи Jack And Jones

Линията дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те пренесат в уличната култура на града. Типични за тях са многото изображения, които наподобяват графити , използвани при изработката им, и иновативните детайли . Използваните материи са висококачествени , а водещите гами от цветове – класически, за да бъде възможно орнаментите да се откроят по-контрастно. Линията дрехи Jack and Jones Core съчетава обикновената и всекидневната визия чрез артикули, като „anti-fit“ дънки, блузки с къс ръкав с нарисувани графики , блузи с качулка и цип, обувки и тънки пуловери. Иновативната визия на дрехите Jack and Jones бива постигната посредством изрязани шевове и редица други технически орнамента, неголяма гама от цветове, естествени нюанси, комбинирани със смели , открояващи се цветове, които грабват интереса и определено привличат вниманието . Линията дрехи Jack and Jones Core оправдава търсенията на младите мъже , които се интересуват от трендовете в модата. Начинът на живот в града и активният начин на живот личи ясно , като се съди по начина им на обличане .

Разнообразие от дрехи Jack And Jones 2
Разнообразие от дрехи Jack And Jones

Стилът дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се основават на изчистен стил и се обусловят на ефектни дрехи и артикули, останали в историята като „икони“ в обществото. Отлично разпознаваемата класика е съчетана с актуални елементи , от съвременните течения.

Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, също като на най-първите дънки на бранда, се фокусират върху добрата изработка и първокласния продукт . Те са вдъхновени от неподправения винтидж стил, правят отново избелените продукти, все едно минали през много изпирания , парчетата плат , които са съшити върху основните парчета, от които е направено облеклото, подобно на кръпки. И със своето име , моделите дрехи Jack and Jones се отнася до един специфичен времеви период , а в изпълнението си се опитва да улови истинската душа на дънките. Дрехите Jack and Jones от тази серия предлагат изключително висока изработка , добавени специфични и единствени по рода си, сами по себе си, елементи , за да представят изключителната винтидж визия с допълнени към нея модерни детайла. С почит към традициите в в тази насока, дрехите Jack and Jones Vintage Clothing създават облекла , които ще допълват визията на силните мъже, предпочитащи почитатели на типичното за него време .

Изберете дрехи Jack And Jones 3
Изберете дрехи Jack And Jones

В първите години дрехите Jack and Jones са предлагали най-вече дънки

В началото след основаването на компанията , дрехите Jack and Jones са предимно дънки, защото денимът вече е неизменно утвърден на международните пазари и се произвежда в всякакви разновидности . И до днес , моделите дънки се продават в многообразни цветови гами и отенъци, с бели участъци, в по-малка или по-голяма степен накъсани , по-прилепнали за краката и дупето, от типа „skinny fit“ и “slim fit”, традиционните видове „regular fit“ и още много други . Това е и подходът, с който марката получава шанса да се утвърди пред света и да си спечели мястото до другите успели производители на дънки . В последно време, компанията лансира линията дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която показва по нов начин водещата насока на дънковите облекла и има за цел да ги направи с по ниски цени за всеки джоб. Това , което е важно за компанията, е преди всичко първокласното качество, грабващият модел и добрата изработка.

Каталог дрехи Jack And Jones 4
Каталог дрехи Jack And Jones

Виж и ти!

Мъжките дрехи Jack and Jones , които ще откриеш в продуктовия ни каталог , са сред бестселърите на марката , така че определено са си отвоювали чуждестранното одобрение . В тяхното число са изчистените тениски от колекцията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те направят щастлива с ефирна материя от мек памук, късите панталонки JCodonde Sweat Shorts Easter и спортният екип, който подхожда за тренировки , JJTNumber Sweat Pants. Подхождат и за по-хладния период от време са блузите JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и суитшъртът JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са меки и много еластични , но не предизвикват неудобство на кожата . Към линията дрехи Jack and Jones Core принадлежат и шубите на бранда JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двата бранда са устойчиви към вода и защитават от вятъра, подхождат на абсолютно всяка визия и са с много джобове, които са пригодени, за да събират на едно място всичко нужно.

Понастоящем дрехите Jack and Jones са развити чрез 5 автономни линии

От основаването си до днес дрехите Jack and Jones са преминали през пет авторски линии на бранда – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, те имат за цел да съберат на едно място абсолютно всички стилове , възгледи и идеи , но се различават един от друг, за да прилягат на разнообразните предпочитания и стилове на обличане .

Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones 5
Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones

Открадни идея за визията си

Съумяхме ли да привлечем твоето внимание ? Силно се надяваме да бъде така ! Дрехите Jack and Jones са изработени с голямо внимание към употребяваните тъкани и изработените елемента , за да обхванат всичките стилове и едноличната индивидуалност, която да ти понрави и да подбираш сред многото оферти. Компанията наистина си струва да бъде оценена и у нас по способа, по който се е доказала и в останалите страни .

Прегледайте и повече наши артикули и комбинации от дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones 6
Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones
Намерете дрехи Jack And Jones 7
Намерете дрехи Jack And Jones
Изключително добри дрехи Jack And Jones 8
Изключително добри дрехи Jack And Jones
Изключително добри дрехи Jack And Jones 9
Изключително добри дрехи Jack And Jones

Линията дрехи Jack and Jones Tech
Линията дрехи Jack and Jones Core
Стилът дрехи Jack and Jones Premium
Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
В първите години дрехите Jack and Jones са предлагали най-вече дънки
Виж и ти!
Понастоящем дрехите Jack and Jones са развити чрез 5 автономни линии
Открадни идея за визията си