Обувки Jack and Jones – тяхното послание и поради каква причина ги поставяме на първо място

Обувки Jack and Jones – тяхното послание и поради каква причина ги поставяме на първо място

Обичаш ли многообразието ? Обичаш ли да разполагаш с свободата да направиш своя подбор измежду многобройни възможности ? Разбира се, че да! Обувките Jack and Jones ти подаряват тази възможност , а нужното, което си длъжен да сториш , е да набереш сайта им и да разгледаш техния продуктов асортимент. С Обувките Jack and Jones е просто , нали? Противно на това, че е в пъти по-разпознаваема с легендарните си дънкови дрехи, датската марка Jack Jones от много време не продава само тях. Палитрата на обувки jack and jonesпредлага обувки според всяка нужна – например боти с ципове или без , мокасини , обувки jack and jones, изработени от кожа или кожа , до обувки Jack and Jones за спорт и маратонки , подходящи за всекидневието . Фирмата представя както по-всекидневни , така и по-стилни обувки, които можеш да използваш по време на различните сезони .

Обувки Jack and Jones – смели решения за прекосяващите рамките

Спортните обувки Jack & Jones, съчетание от няколко дизайнерски материала , от които и дънков плат , също разполагат с външна подметка, изцяло изградена от гума. От вътре обаче подметката е изработена от фин корк, който е изключително удобен . Също така те ще отиват перфектно на който и да е твой екип , с който поискаш да носиш навън, макар и да не е нужно той да включва спортни компоненти . Кожените спортни обувки Jack and Jones ти предлагат издържана визия и класен набук. Естествената кожа прегръща крака ти както отвън, в същото време и отвътре, а подметката отново е създадена от гума. „Плетените“ обувки Jack and Jones са такива в горната си страна – където заедно се преграждат две разтегаеми ластични памучни ленти, за да има кракът ти сигурност и да бъде истински защитен . „Извинявай! Този тип кецове няма да те превърнат в олимпийски лекоатлет, но ще отиват на всяко твое всекидневно и спортно-елегантно облекло . И това е което желаем !“, така самите създатели описват този вид обувки Jack & Jones.

Най-предпочитаните обувки Jack And Jones 1
Най-предпочитаните обувки Jack And Jones

Обувки Jack and Jones – идеални за топлите дни модели между които да избирате

Топлите дни и страстта за море и олекотени , свободни идеи , провокира бранда да допълни своите серии и с летни обувки Jack & Jones. Те са представени като „джапанки“ и „сандали“ . Джапанките ги има в няколко модела . Типичния вид летни обувки Jack and Jones са нежни и удобни , изработени от висококласна гума. Съществува и модел джапанки, направени от водоустойчива гума, идеални за плаж и плажни купони , както и модел от плат, добър и за неспирните разходки в горещите дни. Някои от сандалите Jack and Jones частично наподобяват на джапанките Nike, като също така са от гума, което ги превръща във водоустойчиви , и се разпространяват в освежаващи и ярки нюанси , привличащи вниманието . Колекцията е допълнена с две разновидности джапанки от кожа и един, съчетаващ текстил и кожа. Цялата колекция са с удебелена , но въпреки това удобна подметка. Вярно е че не можеш да тренираш с тях навън, летните разновидности Jack and Jones са идеален избор за топлите мигове!

Вижте нашите обувки Jack And Jones 2
Вижте нашите обувки Jack And Jones

Обувки Jack and Jones – страхотните мокасини – създаващи свежест, усещане за лекота и стил

Заедно с ежедневните обувки Jack and Jones приспадаме и велурените мокасини, прекрасен акцент върху всеки спортно-елегантен костюм. Удачни са за миговете , в които ти е нужна поне еднодневна отмора от износените гуменки и кецове , които обуваш и виждаш ден след ден. Те са комфортни, но по-важното – на мода през летния сезон . Гумената подметка пази стъпалото , мекият велур обещава комфорт, мекота и проветривост на крака . Спирайки се на този тип обувки Jack & Jones, не би бил извън внимание и неизменно ще събереш немалко дамски намигания ! А ако велурът е може би прекален за твоя вкус , погледни текстилните мокасини Jack and Jones с памучна вътрешна подметка, които са дори по-комфортни за събуване и обуване – не ти отнемат излишно време и заедно с това пасват на по-спортната или небрежна визия, подходяща за града.

Огромно разнообразие от обувки Jack And Jones 3
Огромно разнообразие от обувки Jack And Jones

Обувки Jack and Jones – страхотна алтернатива за студеното време можете да откриете в нашите колекции

Понеже компанията изявява плана си да ти предяви богато асортиментно портфолио и обувки Jack and Jones за всеки сезон , то освен обувките, маратонките и кецовете, имащи по-мултифункционална функция и биха могли да се разхождат горе-долу при всякакви температурни положения , то зимата и лятото имат по-силно представена характеристика .

Обувки Jack and Jones – способен си да бъдеш наясно с избора си

Ако продължаваш да си представяш, че обувките Jack and Jones са повече всекидневни, отколкото изискани, но все още не си сигурен , то ние ще го обобщим ! Наистина марката съсредоточава усилия по-скоро върху комфорта всеки ден, а не толкова над строгата визия и претенциозния дизайн. На фона на това, производителите на обувките Jack and Jones не живеят в илюзия и стоят в страни от големите спортни модели. Вместо да се сравняват с маратонките Nike, Adidas, Puma или някои други , те достойно заявяват , че се грижат за комфорта ти и лекотата, с която би успял да съчетаеш обувките Jack and Jones с всяка твоя визия . И тъй като не всеки е атлет или професионален спортист, на нас това ни се струва напълно достатъчно!

Изключително добри обувки Jack And Jones 4
Изключително добри обувки Jack And Jones

Обувки Jack and Jones – подходящи за личен празник

За разлика от категориите „Спортни обувки Jack & Jones“ и „Ежедневни обувки Jack & Jones“, обувките Jack & Jones, удачни относно по-официални, но не твърде формални ситуации , са всъщност по-малко. Видът е единствен , но палитрата на шарките допринася лекота и се отличава на различните обувки Jack & Jones. Подметката отново е направена напълно от гума, но този път тя не е в бял цвят , а в по-бежово-кафеникава палитра. Вътрешната част на обувките Jack and Jones е съставена от микрофибърна тъкан, за да бъдат те свободни и комфортни, а горната им част – от първокачествен велур. Моделът е стандартен , което го кара да бъде по-стабилен и модерен във времето, с удоволствие можеш да се връщаш към него само да поискаш !

Каталог обувки Jack And Jones 5
Каталог обувки Jack And Jones

Обувки Jack and Jones – постоянно да бъдем вдъхновени с ежедневните предложения

В раздела „ Универсални обувки Jack & Jones“ ще се натъкнеш на маратонките с марката . Външно те доста приличат на кецовете Jack and Jones – сходна гумена подметка, лесни са за съчетаване с всеки вид, а вътрешната страна е изработена от текстил . Тези са обувките Jack & Jones, които ако са твои, ще носиш всекидневно, при условие, че мислейки какво да избереш , тръгвайки от вкъщи, те несъмнено ще ти пасват безупречно! Можеш да закупиш моделите в две разновидности – по-ниски и по-високи,достигащи до глезена, като по този начин можеш да обновиш стила си.

Обувки Jack and Jones – усещането на изтънченост с класическите и базовите модели

Изчистените кецове на компанията подхождат прекрасно както на спортно , така и на по-елегантно облекло. Типовете са такива, че да прилягат същевременно на традиционалистите, поддръжници на установения вид, в това време и на по-неангажиращо изглеждащите мъже, поддръжници на по-мултифункционалните варианти . Външната подметка е нацяло създадена от гума, докато от вътрешната си страна те са омекотени и наистина меки , когато са един път носени, пасват на формата на ходилата и ги обгръщат , сходно на чорап. Съвсем сходни на тях са и всекидневните , „casual“ видове обувки Jack & Jones.

Изберете нашите обувки Jack And Jones 6
Изберете нашите обувки Jack And Jones

Обувки Jack and Jones – открийте и прилягащите им видове аксесоари

Освен прехласващите асортименти обувки, можете да се потопите другите наши продукти:

маратонки nike
мъжки маратонки adidas
маратонки adidas адидас
дамски маратонки nike
детски маратонки nike найк
маратонки jordan
дрехи jack & jones
анцузи nike
тениски nike

Изберете обувки Jack And Jones 7
Изберете обувки Jack And Jones
Намерете обувки Jack And Jones 8
Намерете обувки Jack And Jones
Нашият каталог с  обувки Jack And Jones 9
Нашият каталог с обувки Jack And Jones
Ефектни обувки Jack And Jones 10
Ефектни обувки Jack And Jones

Обувки Jack and Jones – смели решения за прекосяващите рамките
Обувки Jack and Jones – идеални за топлите дни модели между които да избирате
Обувки Jack and Jones – страхотните мокасини – създаващи свежест, усещане за лекота и стил
Обувки Jack and Jones – страхотна алтернатива за студеното време можете да откриете в нашите колекции
Обувки Jack and Jones – способен си да бъдеш наясно с избора си
Обувки Jack and Jones – подходящи за личен празник
Обувки Jack and Jones – постоянно да бъдем вдъхновени с ежедневните предложения
Обувки Jack and Jones – усещането на изтънченост с класическите и базовите модели
Обувки Jack and Jones – открийте и прилягащите им видове аксесоари