Възстановяване на епидермиса и дермата ,прилагайки микронидлинг терапия

Възстановяване на епидермиса и дермата ,прилагайки микронидлинг терапия

Цялостното стимулиране на здравината на блясъка на кожната обвивка вече е достъпно при пълна липса на хирургична намеса – микронидлинг процедурите са тук за вас . микронидлинг възстановяването е в най-ниска степен оперативен похват ,който цели премахване на проблемните области от лицевата част, като омекотява възникналите фини линии и дълбоки неравности, давайки тласък на регенеративните дейности в дерматологичната покривка и подбуждане на създаването на колаген.

Как да снижим риска от странични ефекти след микронидлинга?

С края на високочестотната микронидлинг практика се изисква да се съобразите с/със препоръките на вашия здравен специалист , за да подсигурите най-висок отзвук и да се предпазите от неочаквани странични действия.

При неразумно третиране на кожната обвивка след микронидлинг могат да се зародят странични ефекти . За да ги предотвратите , ние, екипът на ООД отправяме следните напътствия :

– Да се забрави за силни хигиенизиращи гелове и пени

– Да се страни от облъчването от агресивна слънчева светлина

– двадесет и четири часа след края на процедурата да не се поставя декоративна козметика , освен в случай че вашият специалист по дерматология не ви е предписал друго нещо

– Нощта след манипулацията се разрешава да се употребява единствено серумна течност

– Да не се напряга физиката в насрочения ден за терапията

– Да не се подлага на масажни терапии , процедури с пара и гореща вода между пет и седем дни след извършването на процедурата

– Вероятно е в ареала да възникнат пъпкови възпаления, които ще се заличат в период от седмица след процедурата

– При наличието на обстоятелство , което Ви безпокои в следващите два-три дни след терапията и имате съмнения, че е следствие от нея , ако обичате, осъществете връзка със специалист от нашия екип

Вземете микронидлинг 1
Вземете микронидлинг

Какво е в същността си въпросният рехабилитационен микронидлинг?

При действащата на високи честоти микронидлинг процедура специално лечебно технологично съоръжение с деликатни , игли, обвити в злато извършват голям брой ситни отвори на кожната покривка . В резултат на това се зараждат регенеративните процеси ,като се рестартира изграждането на колагенов белтък. Посредством дупчиците нашата кожа по-леко и бързо приема ценните за нея съставки , като неразтворим полимер , витаминозни комплекси и съединения , които връщат обратно природно естествения й облик .

Какво трябва да знаем преди микронидлинг манипулацията ?

Микронидлинг терапията не е подходяща за :

– чакащи бебе и жени с активна кърма

– страдащи от автоимунни болести

– нарушена цялост на вашата кожна покривка

Повече за  микронидлинг 2
Повече за микронидлинг

Ползите от ООД микронидлинг

Радиочестотната микронидлинг намеса е усъвършенстван способ за целокупно възстановяване на дермата и епидермиса . Измежду най-съществените преимущества е , че се допуска да се апликира не единствено за несъвършенствата на лицевия образ , но и за третиране на козметични дефекти в останалите части на тялото . Посредством микронидлинг процедурата дерматологичната обвивка в зоната на третиране придобива вид на плътна , богата на влага и блестяща . Намесата е мигновена , минимално дискомфортна и без възстановителен етап . Мястото се обработва с упойване с форма на гел, която се налага двадесет минути до половин час преди началото на микронидлинг процедурата и осигурява най-голям комфортен престой.

За кой тип кожна покривка е най-уместна микронидлинг терапията ?

С подкрепата на микронидлинг терапията всеобщият вид на кожната обвивка става по-добър , посредством насърченото производство на колаген . Стимулацията е препоръчителна за всеки вид кожа , което я утвърждава като уместен план за действие при хора , които искат да премахнат несъвършенствата от вида си и да се сдобият със сияйно излъчване .

Как действа ООД микронидлинг?

ООД микронидлинг се характеризира с използването на LED лъчения в синьо и червено . Студената светлина премахва микробактерията , провокираща загнояване при младежки обрив , а червеното лъчение активира клетъчните елементи да възпроизвеждат белтък , което подхранва плътността и тена на кожата . Заради своя минимално инвазивен метод , микронидлинг процедурата не носи и най-малкия дискомфортен ефект .

Изключително качествен микронидлинг 3
Изключително качествен микронидлинг

Поради какво микронидлинг методологията с ООД е безрискова ?

Непосредствено след терапията се забелязва поруменяване на третирания участък , но този белег изчезва в най-скоро време . Микронидлинг третирането по принцип няма друг вид вторични действия и носи гарантирано високи въздействия в целокупното възвръщане на виталността на кожната обвивка. От важно значение за безвредната микронидлинг процедура е разновидността на използваните устройства . В медицински център ООД ние, неговите служители поверяваме всички грижи на ООД – гарантиран със сертификат технологичен апарат за професионална употреба за микронидлинг интервенция , който покрива обширните правила на Агенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ . Изпитана и установено действаща, микронидлинг интервенцията ООД не крие рискове за здравния статус на пациента и представлява надежден метод за възвръщане на свежия вид на кожната покривка .

При пренебрегване на съветите на кожния лекар с края на микронидлинг процедурата могат да се окажат налице по-продължителни руменеещи области и подутини . Щом намерите нещо такова , което става повод за вашите тревоги , без да отлагате потърсете своя лекуващ лекар .

Изключително добър микронидлинг 4
Изключително добър микронидлинг

За кого е създадена микронидлинг практиката?

Радиовълнистата микронидлинг интервенция с ООД постига учудващо добри отражения при, както казахме , всички видове кожа ,а освен това и се доказа като удачна при едва ли не всяка възрастова граница . Влиза в употреба при наличието на повърхностни дири от младежки обрив , процедиращо акне , обособени порести области , слаби бръчки , пигментации ,а също така и загубила младежкия си блясък кожна повърхност . С тази методология се подобрява еластичността на кожната тъкан, неравномерността се изглажда , а лицевата плоскост е пожалена.

Напред към микронидлинга! Моментално !

Заявете час за среща с лекар-дерматолог от ООД и му задайте всички теми , които не разбирате достатъчно добре . Понякога разговорът със специалист с подходящата квалификация е ключов при взимането на решение за алтернативен ход. Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Информация за микронидлинг 5
Информация за микронидлинг
Намерете най-добрите оферти за микронидлинг 6
Намерете най-добрите оферти за микронидлинг
Вземете микронидлинг 7
Вземете микронидлинг
Вижте повече за микронидлинг 8
Вижте повече за микронидлинг
Разгледайте повече за   микронидлинг 9
Разгледайте повече за микронидлинг
Оферти за микронидлинг 10
Оферти за микронидлинг

Как да снижим риска от странични ефекти след микронидлинга?
Какво е в същността си въпросният рехабилитационен микронидлинг?
Какво трябва да знаем преди микронидлинг манипулацията ?
Ползите от ООД микронидлинг
За кой тип кожна покривка е най-уместна микронидлинг терапията ?
Как действа ООД микронидлинг?
Поради какво микронидлинг методологията с ООД е безрискова ?
За кого е създадена микронидлинг практиката?
Напред към микронидлинга! Моментално !